Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

 

 

 

 

 

NOVINKY

arr3Povinné revize kotlů na tuhá paliva Podle zákona 201/2012 Sb. §17 odst. 1, písm. h) je každý majitel spalovacího zdroje na pevná... arr3Tepelná technika Greeneco | Obchodní podmínky | Správa osobních údaju GDPR | Kontakty ... arr3Zaheslovaný internetový modul Tech-ST 505Pokud se Vám stalo při instalaci internetového modulu že jste si ho zaheslovali a nebo jste... arr3Náhradní díly pro kotle AttackKatalog náhradních dílů ke stažení Katalog_ND_ATTACK_11_2016_A4_web.pdf v případě zájmu o jakýkoliv... arr3Topné folie Termofol  Topné fólie: elektrické podlahové vytápění   Námi nabízená topná fólie neboli vytápěcí fólie...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena po slevě 61 123 Kč
Doba dodání do týdne
Cena po slevě 45 971 Kč
Doba dodání do týdne
Cena po slevě 215 Kč
Skladem

KONTAKTY

Tepelná technika Greeneco
Kbelnice u Jičína 86 (Markova ulice)
Jičín
tel: +420 734 11 39 33
fax: +420 604 69 08 48
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena po slevě 1 320 Kč
Skladem
Cena po slevě 57 042 Kč
Doba dodání do týdne
Cena po slevě 3 876 Kč
Skladem

ANKETA

Jaký typ automatického kotle byste zvolili?

Greeneco Prestige 29% Greeneco DeLux 17% Attack Fd Automat 29% Přestavbová sada 25%


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů