Hodnocení obchodu na Zboží.czTepelná technika greeneco
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9:00-16:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.07.2022
Hlučnost tepelných čerpadel Kolton Airkompakt
Kolton Airkompakt P1926 - 19kW s přírodním chladivem R290 (PROPAN) Jedná se o kompatkní tepelné čerpadlo ON/OFF bez modulace výkonu. Nutná instalace ... číst celé
20.06.2022
Zplyňovací kotel Attack 25 SLX - Kotlíková dotace 2022
Instalace ekologického zplyňovacího kotle Attack DPX 25 SLX.  ATTACK SLX 25 PROFI- Kotel na dřevo včetně akumulací 2000 litrů- Regulace pro řízení vy... číst celé
11.03.2022
Jak získat dotaci na instalaci tepelného čerpadla ?
Jak získat dotaci na instalaci tepelného čerpadla ? Tepelné čerpadlo je jednou z moderních forem vytápění budov, která je založena na využití obnovit... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas

    Green Eco s.r.o.

    se sídlem Petržílkova 2583/13, Stodůlky (Praha 13), 158 00

    identifikační číslo:ICO:17172799

    DIC: CZ17172799

    Spisová značka C 367702/MSPH Městský soud v Praze

    ,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Partneři:

Reference:

Kontakty:

 

Telefonní kontakty:

+420 604 690 848 - Prodejna - Sklad - Fakturace - Objednávky - Výdej zboží

+420 734 113 933  - Technická podpora a nabídky - Tech - Tepelná čerpadla Bosch, Kolton, IVT, Termofol

+420 776 882 208 - Technická podpora Tech, Tepelná čerpadla Bosch, Viessmann, Kolton, IVT

+420 777 147 153 - Servis a technická podpora pro kotle Kolton, Greeneco, Attack

+420 604 430 656 - Termofol - Prodej - Nabídky - Velkoobchod - Spolupráce

+420 607 488 813 - Termofol - Technická podpora -  09:30 - 17:30

+420 723 042 193 - Revize - Elektroinstalce - Loxone

Green Eco s.r.o 

ICO:171 727 99

DIC: CZ171 727 99 - Plátce DPH.

Petržílkova 2583/13, Stodůlky (Praha 13), 158 00 Praha

email: info@greeneco.cz
Logo
Tepelná technika Greeneco
(Po-Pá: 9:00-16:00)
Copyright © 2010 | Tepelná technika Greeneco s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz