Hodnocení obchodu na Zboží.czTepelná technika greeneco
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9:00-16:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.01.2023
Instalace a montáž elektrického vytápění Termofol
Elektrické topné systémy Termofol Použití: elektrické podlahové vytápění  elektrické stropní vytápění elektrické stěnové vytápění Výhody: ... číst celé
12.01.2023
Názory na elektrické podlahové vytápění
Podlahové vytápění Topné systémy skryté pod podlahou si získávají stále větší oblibu. Mnoho vývojářů již takové řešení navrhuje jako výchozí. Také ... číst celé
26.11.2022
Viessmann získává Kospel
Viessmann získává Kospel a posiluje přítomnost na trhu inovativních elektrických systémů ve východní Evropě Akvizicí společnosti Kospel, pols... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas

    Green Eco s.r.o.

    se sídlem Petržílkova 2583/13, Stodůlky (Praha 13), 158 00

    identifikační číslo:ICO:17172799

    DIC: CZ17172799

    Spisová značka C 367702/MSPH Městský soud v Praze

    ,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Partneři:

 

Reference:

Kontakty:
Tepelná technika Greeneco
Kbelnice 86
(ul.Markova 534)
Jičín, 506 01


Fakturace | Objednávky | Výdej zboží 
Šárka Rouhová
+420 604 690 848
sarka.rouhova@greeneco.cz

CEO | Kolton | Instalace | Marketing | Spolupráce
Vlastislav Rouha ml.
+420 734 113 933
vlastislav.rouha@greeneco.cz

Dotace | Nová zelená | Kotlíková dotace
Michaela Zimandlová   
+420 732 108 830   
michaela.zimandlova@greeneco.cz

Čerpadla | Kotle | Tech | Servis | Instalace   
Marek Witczak
+420 776 882 208 
marek.witczak@greeneco.cz

Servis kotlů | Attack | Greeneco | Kolton  
Vlastislav Rouha st.
+420 777 147 153

Termofol - Nabídky | Velkoobchod | Podpora
Jan Horáček
+420 604 430 656
jan.horacek@greeneco.cz

Revize elektro | Elektroinstalace | Loxone   
Tomáš Helikar
+420 723 042 193 
tomas.helikar@greeneco.cz

Technická podpora Termofol
+420 607 488 813
Po - Pa 10:30 - 17:00


Green Eco s.r.o 
IČ: 171 727 99     
DIČ: CZ171 727 99

Petržílkova 2583/13,
Praha - Stodůlky, 158 00
CEO - Vlastislav Rouha ml.

 
Logo
Tepelná technika Greeneco
(Po-Pá: 9:00-16:00)
Copyright © 2010 | Tepelná technika Greeneco s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz