Hodnocení obchodu na Zboží.czTepelná technika greeneco
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9:00-16:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.07.2022
Hlučnost tepelných čerpadel Kolton Airkompakt
Kolton Airkompakt P1926 - 19kW s přírodním chladivem R290 (PROPAN) Jedná se o kompatkní tepelné čerpadlo ON/OFF bez modulace výkonu. Nutná instalace ... číst celé
20.06.2022
Zplyňovací kotel Attack 25 SLX - Kotlíková dotace 2022
Instalace ekologického zplyňovacího kotle Attack DPX 25 SLX.  ATTACK SLX 25 PROFI- Kotel na dřevo včetně akumulací 2000 litrů- Regulace pro řízení vy... číst celé
11.03.2022
Jak získat dotaci na instalaci tepelného čerpadla ?
Jak získat dotaci na instalaci tepelného čerpadla ? Tepelné čerpadlo je jednou z moderních forem vytápění budov, která je založena na využití obnovit... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas

    1. Green Eco s.r.o.

      se sídlem Petržílkova 2583/13, Stodůlky (Praha 13), 158 00

      identifikační číslo:ICO:17172799

      DIC: CZ17172799

      Spisová značka C 367702/MSPH Městský soud v Praze

     (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Partneři:

Reference:

Kontakty:

 

Telefonní kontakty:

+420 604 690 848 - Prodejna - Sklad - Fakturace - Objednávky - Výdej zboží

+420 734 113 933  - Technická podpora a nabídky - Tech - Tepelná čerpadla Bosch, Kolton, IVT, Termofol

+420 776 882 208 - Technická podpora Tech, Tepelná čerpadla Bosch, Viessmann, Kolton, IVT

+420 777 147 153 - Servis a technická podpora pro kotle Kolton, Greeneco, Attack

+420 604 430 656 - Termofol - Prodej - Nabídky - Velkoobchod - Spolupráce

+420 607 488 813 - Termofol - Technická podpora -  09:30 - 17:30

+420 723 042 193 - Revize - Elektroinstalce - Loxone

Green Eco s.r.o 

ICO:171 727 99

DIC: CZ171 727 99 - Plátce DPH.

Petržílkova 2583/13, Stodůlky (Praha 13), 158 00 Praha

email: info@greeneco.cz
Logo
Tepelná technika Greeneco
(Po-Pá: 9:00-16:00)
Copyright © 2010 | Tepelná technika Greeneco s.r.o
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz